top of page
להתחברות
מסלולי לימוד
Grand Diploma לבישול עילי
Grand Diploma לקונדיטוריה
Premium chef - מסלול משולב מורחב
השתלמויות מקצועיות
אקדמיית פודיז
דף בית
סדנאות
נבחרת המנטורים
מאמרים
צרו קשר
כשר
מאמרים
כל המאמרים
מן הצומח
בשרים
דגים
ביצים
רטבים וממרחים
אפייה ובצקים
טכניקות והעשרה
קינוחים
יומן קורס
חיפוש
עיבוד/חיתוך עשבים
הפעם אני רוצה לשוחח על קיצוץ עשבים, יותר נכון עיבוד/חיתוך עשבים. אני משתף אתכם בגישה שעליה חונכתי, ויש כמובן גישות שונות ממנה.
מן הצומח
Michael Katz
16 ביולי 2023
זמן קריאה 3 דקות
bottom of page