top of page

GRAND DIPLOMA
מסלול הכשרה לבישול עילי
1
תעודה בינלאומית
90
מפגשים סה"כ
540
שעות אקדמיות
המסלול ללימודי בישול עילי של Attilio מציע חוויית לימוד ברמה בינלאומית, המבוססת על מתודולוגיות הלימוד המובילות בעולם. בהובלתו של השף מיכאל כץ, הישראלי היחיד שהכשיר שפים ב"קורדון בלו".
מוזמנים לרכוש ידע מעמיק ביסודות הקולינריים ולהכיר את סודות חומרי הגלם בשיטת לימוד ייחודית המשלבת בין ידע תיאורטי להתנסות מקיפה, והכול בכיתות קטנות עם יחס אישי.
הזדמנות אמיתית לפתח מיומנויות עיליות בבישול,
בסביבה מקצועית ותומכת.
למה לבחור ב-GRAND DIPLOMA לבישול עילי?

כדי להוציא את הטוב ביותר מעצמך
הכיתות הקטנות והיחס האישי מבטיחים תשומת לב אישית ומעורבות בתהליך הלימודי
תוך דגש על מיצוי הכישרון של כל אחת ואחד.

כדי לשדר ביטחון מהיום הראשון במקצוע