Michael Katz11 בינו׳5 דקותמן הצומחפירה תפוחי אדמההפעם אני רוצה להתייחס לפירה תפוחי אדמה שהוא מאכל בסיסי ומוכר לכל, ולמרות זאת לא כולם מצליחים להכינו כך שיהיה טוב מאוד.
Michael Katz30 בינו׳ 20235 דקותמן הצומחקרוקטים פרק 1 – הקדמה וקרוקטים מתפוחי אדמהקרוקט מתפוחי אדמה הינו עדיין מרכיב מאוד חשוב בתורת לימוד המטבח הקלאסי, מאחר והוא כלי נהדר ללימוד ההתנהגות של תפוחי אדמה.
Michael Katz17 בדצמ׳ 20222 דקותמן הצומחלביבות תפוחי אדמה – הטיפים של השףלביבת תפוחי אדמה היא אחת מהסממנים המובהקים והטעימים של חג החנוכה. ריכזנו עבורכם את הטיפים המנצחים של שף מיכאל כץ ללביבה המושלמת.
Michael Katz10 בדצמ׳ 20223 דקותדגיםאנגליה נגד צרפת – הדג האנגלי נגד הדג הצרפתי, החספוס האנגלי מול העדינות הצרפתיתעל מגרש המשחקים קל לשפוט מי מנצח, אבל כשזה מגיע לצלחת, זה עניין כל כך סובייקטיבי – טעם, מרקמים, גישה ועוד.