top of page
להתחברות
מסלולי לימוד
Grand Diploma לבישול עילי
Grand Diploma לקונדיטוריה
Premium chef - מסלול משולב מורחב
השתלמויות מקצועיות
אקדמיית פודיז
דף בית
סדנאות
נבחרת המנטורים
מאמרים
צרו קשר
כשר
מאמרים
כל המאמרים
מן הצומח
בשרים
דגים
ביצים
רטבים וממרחים
אפייה ובצקים
טכניקות והעשרה
קינוחים
יומן קורס
חיפוש
דוקסל פטריות
דוקסל פטריות הוא תבשיל המבוסס על טכניקת "חצי אידוי". לדוקסל טעם נפלא ומרקם עדין המתחבר עם בשר בצורות רבות והוא מעולה כתוספת למילויים שונים.
טכניקות והעשרה
Michael Katz
6 ביוני 2022
זמן קריאה 4 דקות
bottom of page