top of page
להתחברות
מסלולי לימוד
Grand Diploma לבישול עילי
Grand Diploma לקונדיטוריה
Premium chef - מסלול משולב מורחב
השתלמויות מקצועיות
קורסים לפודיז
דף בית
סדנאות
נבחרת המנטורים
מאמרים
צרו קשר
כשר
מאמרים
כל המאמרים
מן הצומח
בשרים
דגים
ביצים
רטבים וממרחים
אפייה ובצקים
טכניקות והעשרה
קינוחים
יומן קורס
חיפוש
"אבן בנייה" במטבח – מרק "וישיסואז"
מרק הווישיסואז מתחבר יפה למרבית עשבי התיבול, לחצילים קלויים, לבשר מעושן, לנקניקיות, לאגוזים מכל סוג, והוא מהווה בסיס שקל ונוח לעבוד איתו.
טכניקות והעשרה
Michael Katz
26 ביולי 2023
זמן קריאה 4 דקות
bottom of page