Michael Katz11 בינו׳5 דקותמן הצומחפירה תפוחי אדמההפעם אני רוצה להתייחס לפירה תפוחי אדמה שהוא מאכל בסיסי ומוכר לכל, ולמרות זאת לא כולם מצליחים להכינו כך שיהיה טוב מאוד.
Michael Katz20 בדצמ׳ 20233 דקותמן הצומחגראטן דופינואזגראטן דופינואז היא מנה שהפכה לקלאסיקה צרפתית. כל מי שטועם גראטן מסכים שזו יצירת מופת, בעיקר אם הוא עשוי נכון.
Michael Katz26 ביולי 20234 דקותטכניקות והעשרה"אבן בנייה" במטבח – מרק "וישיסואז"מרק הווישיסואז מתחבר יפה למרבית עשבי התיבול, לחצילים קלויים, לבשר מעושן, לנקניקיות, לאגוזים מכל סוג, והוא מהווה בסיס שקל ונוח לעבוד איתו.
Michael Katz22 בדצמ׳ 20223 דקותטכניקות והעשרהרטבים חמים על בסיס שמן ארומטירטבים מהווים לדעתי חלק משמעותי וחשוב מאוד במטבח, ולא פעם אנחנו שומעים שאחד הסודות הכי גדולים ברוטב טוב הוא ה"צמצום" וריכוז הטעמים.