Michael Katz11 בינו׳5 דקותמן הצומחפירה תפוחי אדמההפעם אני רוצה להתייחס לפירה תפוחי אדמה שהוא מאכל בסיסי ומוכר לכל, ולמרות זאת לא כולם מצליחים להכינו כך שיהיה טוב מאוד.
Michael Katz26 ביולי 20234 דקותטכניקות והעשרה"אבן בנייה" במטבח – מרק "וישיסואז"מרק הווישיסואז מתחבר יפה למרבית עשבי התיבול, לחצילים קלויים, לבשר מעושן, לנקניקיות, לאגוזים מכל סוג, והוא מהווה בסיס שקל ונוח לעבוד איתו.
Michael Katz22 בדצמ׳ 20223 דקותטכניקות והעשרהרטבים חמים על בסיס שמן ארומטירטבים מהווים לדעתי חלק משמעותי וחשוב מאוד במטבח, ולא פעם אנחנו שומעים שאחד הסודות הכי גדולים ברוטב טוב הוא ה"צמצום" וריכוז הטעמים.
Michael Katz5 בדצמ׳ 20226 דקותטכניקות והעשרהציר בקר (ציר חום)אני משתף אתכם הפעם בדרך שלי להכנת ציר חום. אני קורא לו ציר חום ולא ציר בקר מפני שאם תפנימו ותבינו את התהליך תוכלו ליצור צירים חומים מכל עצם.