Michael Katz22 בדצמ׳ 20223 דקותטכניקות והעשרהרטבים חמים על בסיס שמן ארומטירטבים מהווים לדעתי חלק משמעותי וחשוב מאוד במטבח, ולא פעם אנחנו שומעים שאחד הסודות הכי גדולים ברוטב טוב הוא ה"צמצום" וריכוז הטעמים.
Michael Katz28 בנוב׳ 20224 דקותרטבים וממרחיםרוטב "וולוטה" – רוטב שבא ללמדלנמנעים ממוצרי החלב ולשומרי הכשרות: רוטב וולוטה הינו פתרון מעולה לקבלת רטבים שהם "פרווה" – בשימוש בתחליפים כמו שמן זית וכו'.
Michael Katz23 בנוב׳ 20225 דקותרטבים וממרחיםרוטב אספניול – רוטב חום בסיסיברצוני להציג בפניכם את אחד הרטבים הבסיסיים והטובים ביותר שאני יכול להציע לטבח בתחילת דרכו, רוטב אספניול.
Michael Katz14 בנוב׳ 20225 דקותרטבים וממרחיםרוטב יין אדוםבמאמר הבא אדגים הכנת רוטב בורדולייז קלאסי וגם אתן מתכון לרוטב יין אדום שההצלחה איתו קלה יחסית ואסביר למה, כדי שתבינו את העומק מאחורי הכנתו.