top of page
שירות זה הוזמן במלואו.

סדנת פירוק בקר

רביעי | 4 שעות

מתחיל בתאריך: 3 בדצמ׳
520 שקלים חדשים
בית ספר לבישול אטיליו

תיאור השירות

סדנת פירוק עם יוני קרייס, קצב מומחה, מנהל המפעל של רשת סוד הבשר. במהלך הסדנה, יוני יפרק ויסביר את הקיצובים והנתחים השונים של רבע בקר קדמי . נשוחח על שיטות בישול, טיפול נכון בבשר, ההגיון הקולינרי של כל נתח, איך לבחור את הנתחים המתאימים וכו׳ תוך כדי הסדנה, נטעם פילה מרלן בצורות שונות של טטאקי וקרפצ׳יו, נטעם נתחים ״קשים״ שעברו תהליכי בישול ארוכים, נטעם דלמוניקו צרוב, וטעימות נוספות לפי המצב רוח. הערב ילווה ביין שימו לב : 1. הסדנה היא בצורת הדגמה בלבד - אין עבודה מעשית של המשתתפים 2. למרות שאוכלים לא מעט - לא מדובר בארוחה


מפגשים קרובים


פרטי איש הקשר

  • בית ספר לבישול אטיליו

    אטיליו - בית ספר לבישול, Yoni Netanyahu Street, Or Yehuda, Israel

    03-6887337

    office@attilio.co.il


bottom of page