השתלמות התססות
חמישי, שישי| 2 מפגשים
מקומות פנויים
תיאור השירות
קורס התססה של השף יניב גור אריה עוסק באוכל כמדע וכאומנות. נלמד על העולם המופלא של ההתססות והפעולות הקסומות של מיקרואורגניזמים באוכל שלנו. נבין למה כדאי וחשוב להתסיס? איזה תועלת זה מביא לנו למטבח? למה זה חשוב לבריאות שלנו? ומה הקשר בין התססות, המקרוביום שלנו והמוח שלנו? נקבל כלים מעשיים למגוון סוגי התססות, נבין כמה זה פשוט וכיף להתסיס ואיך כל אחד יכול להעשיר את המטבח שלו במותססים בקלי קלות. נכין יחד: - ירקות בתסיסה לקטית בטכניקות שונות - לימון כבוש - חריף מותסס - שום בתסיסה ארוכה - תבלין קסם לתיבול כל מאכל - קמבוצ'ה - קפיר (מעין יוגורט מותסס בריא במיוחד) - חומץ תוצרת בית - דבש מותסס - מיסו לצד מתכונים ספציפיים, תקבלו גם כלים בעזרתם תוכלו לייצר מגוון אינסופי של התססות. בסיום הסדנא תצאו עם שלל צנצנות ותצורפו לקבוצת וואטסאפ שבה נלווה אתכם במשך חודש בשלבים השונים בתהליך, עד הגעה לתוצר המושלם בכל אחד מן המוצרים.
מפגשים קרובים
פרטי איש הקשר
בית ספר לבישול אטיליו
אטיליו - בית ספר לבישול, Yoni Netanyahu Street, Or Yehuda, Israel
03-6887337
office@attilio.co.il
