top of page
כבר לא ניתן להזמין קורס זה.

המבשל.ת הביתי.ת - ערב

ראשון, רביעי | 12 מפגשים

התחיל ב- 19 באוק׳
5,990 שקלים חדשים
בית ספר לבישול אטיליו

תיאור השירות

המבשל.ת הביתי.ת – קורס חווייתי למטבח הביתי הצטרפו למסע קולינרי בן 12 מפגשים שייקח אתכם צעד־צעד אל תוך עולמות המטבח הביתי – מהיסודות החשובים ועד טכניקות מתקדמות שיעניקו לכם ביטחון, דיוק והמון השראה. זהו הקורס האידיאלי לכל מי שרוצה לשדרג את המיומנויות שלו במטבח, להבין את השפה הקולינרית וללמוד איך להפוך כל ארוחה לחוויה אמיתית. את הקורס מעביר השף מיכאל כץ, השף היחיד בישראל שלימד והכשיר שפים רבים בבית הספר היוקרתי Le Cordon Bleu. לצידו תלמדו מצוות השפים של אטיליו, שילוו אתכם לכל אורך הדרך, יעבירו לכם ידע פרקטי וכלים מקצועיים, וישתפו טכניקות וטיפים שהופכים את הבישול לחגיגה. מה מחכה לכם בקורס ? במהלך הקורס תכירו את חומרי הגלם לעומק, תבינו טכניקות בישול מגוונות ותתרגלו כלים שישמשו אתכם שנים קדימה. כל שיעור נבנה על בסיס השיעור הקודם, כך שתוכלו לצמוח ולבנות לעצמכם ביטחון וידע קולינרי אמיתי. סילבוס הקורס: 1. הכרת המלווה הצמוד - הסכין חיתוכים, הבנת טעמים ומרקמים, מרק כרישה קלאסי כבסיס לאינספור מרקים, הכרות עם טכניקות אידוי וקיצוץ, ויצירת אמולסיה דרך מיונז בסיסי. 2. חיבורים וטעמים – יסודות הבישול המקדים טכניקות לארגון נכון במטבח, חיבורי טעמים עם ויניגרטים בסיסיים, עבודה עם עלים וסלטים טריים, איזון תיבול וצילחות ראשוני. 3. חלבון מהחי – מבוא לקצבות פירוק עוף נכון, עקרונות צלייה והתנהגות חלבון, עוף צלוי בתנור, חזה עוף בסגנון קורדון בלו, ועוף בסגנון ספרדי עם רטבים מרקמיים. 4. בשר בקר ותפוחי אדמה – צלייה, רטבים וטכניקות בישול הבנה והיכרות עם נתחים קשים ורכים, בישול בשר בבירה, עבודה עם נתחים רכים כמו אנטריקוט וסינטה, רוטב "אספניול" קלאסי, טכניקות עם תפוחי אדמה – מצ'יפס ועד קרוקט. 5. עולם הדגים – עדינות במטבח נלמד טכניקות בישול שנותנות לדג את כבודו הראוי. מהקלאסיקות כמו פפיוט, מחבת, אפייה במעטפת מלח, סביצ'ה, סשימי, קרפצ'יו וטרטר. עבודה עם בשר דג קצוץ ובישול בטמפרטורה נמוכה. 6. סגירת מעגל – יצירתיות במטבח בניית מנות מלאות, טכניקות צילחות עם סביח מודרני, עבודה עם קטניות, דג בורי בעדשים שחורות וקרם קוקוס, ריזוטו קלאסי וגרסאות נוספות שיאפשרו לכם להתנסות ביצירה חופשית.


מפגשים קרובים


פרטי איש הקשר

  • בית ספר לבישול אטיליו

    אטיליו - בית ספר לבישול, Yoni Netanyahu Street, Or Yehuda, Israel

    03-6887337

    office@attilio.co.il


bottom of page