סדנת פירוק בקר | בית ספר לבישול
top of page

סדנת פירוק בקר

חמישי | 4 שעות

  • מתחיל בתאריך: 16 במאי
  • 520 Israeli new shekels
  • בית ספר לבישול אטיליו

מקומות פנויים


תיאור השירות

סדנת פירוק עם יוני קרייס, קצב מומחה, מנהל המפעל של רשת סוד הבשר. במהלך הסדנה, יוני יפרק ויסביר את הקיצובים והנתחים השונים של רבע בקר קדמי . ההדגמה תלווה בטעימות של הנתחים השונים (הרבה טעימות טעימות :-) )


מפגשים קרובים


פרטי איש הקשר

  • בית ספר לבישול אטיליו

    אטיליו - בית ספר לבישול, Yoni Netanyahu Street, Or Yehuda, Israel

    03-6887337

    office@attilio.co.il


bottom of page