מאפי שמרים לאופה הביתי.ת | בית ספר לבישול
top of page

מאפי שמרים לאופה הביתי.ת

שלישי | 4 מפגשים

  • מתחיל בתאריך: 3 בספט׳
  • 2,050 Israeli new shekels
  • בית ספר לבישול אטיליו

מקומות פנויים


תיאור השירות

בקורס זה הכולל 4 מפגשים נתמקד בהבנת עולם בצק השמרים. מאפי בצק שמרים הם עולם ומלואו, ואין אדם שלא מתפתה מריחו של מאפה שמרים טרי בערב שבת או סתם לצד כוס קפה עם חברה טובה. אנחנו ננגיש לכם את העקרונות הבסיסיים של אפייה נכונה המותאמת לכל בית, תוך שימת דגש על טיפים וטכניקות שיסייעו לכם להכין מאפים ברמה גבוהה. מפגש 1 : בצקים כרוכים הם עמוד התווך של הקונדיטוריה וחלק גדול מבנייתו של תפריט קונדיטוריה. מעבר להיותם מוצרים האהובים על הסועד, צורות הכנה אלו משמשות כדלת הכניסה לעולם המאפים המלוחים והמתוקים כאחד. בשיעור זה נלמד ונבין את הבצקים שלנו כבסיס לשיעור השני: נכין בצק קרואסון, בריוש כרוך, בצק עלים ובצק דניש. מפגש 2: מאפים וצורות שונות בשיעור זה אנחנו ניצור מהבצקים שהכנו בשיעור הקודם מאפים מתוקים ומלוחים. נכין קרואסון, פאן או שוקולד (קרואסון שוקולד), שבלולי סינבון ועוד. מפגש 3: מאפים גדולים בשיעור זה נתמקד באחד הנושאים האהובים אשר מרתקים את הקהל בארץ: קרנצ׳ים, בריוש, פרסבורגר, סברינות וקוגלהוף. מפגש 4: הכנת מאפים ומילויים בשיעור זה נמשיך את סדרת המאפים שלנו ונכין מאפים על בסיס בריוש, בצק קרנץ׳ כרוך וסברינות. כמו כן, נתמקד בהכנת מילויים שונים: שוקולד, פרג, אגוזים וקרם שקדים.


מפגשים קרובים


פרטי איש הקשר

  • בית ספר לבישול אטיליו

    אטיליו - בית ספר לבישול, Yoni Netanyahu Street, Or Yehuda, Israel

    03-6887337

    office@attilio.co.il


bottom of page