top of page

שוקולד וממתקים

שלישי | 3 מפגשים

מתחיל בתאריך: 5 בנוב׳
1,550 שקלים חדשים
בית ספר לבישול אטיליו

מקומות פנויים


תיאור השירות

מה נלמד : קצת היסטוריה, הרכב השוקולד (הבנה של חומרי הגלם) ותהליך ייצור. בחירת השוקולד הנכון בהתאם למוצר שנרצה להכין היכרות עם כלים מקצועיים לעבודה עם שוקולד טכניקות טמפרור שונות – הזרעה, שיש, מיקרו טכניקות צביעה עם חמאת קקאו הכנת גנאשים, יצירת אמולסיה נכונה ועבודה עם סוכרים שונים. שיעור 1 הכנת ברים וטבלאות שוקולד טראפלס בטעמים וציפויים שונים פרלינים בחיתוך – טכניקות עיצוב וגימור שיעור 2 פרלינים בתבנית – עבודה עם תבניות פוליקרבונט טניקות שונות לצביעת פרלינים הכנת גנאשים למילוי שיעור 3 מרשמלו ללא ביצים בעבודת יד בטעמים שונים מרמלדה (Pate de fruits) חלביצה חיתוכיות פרלינה דראז'ה פאדג' שוקולד


מפגשים קרובים


פרטי איש הקשר

  • בית ספר לבישול אטיליו

    אטיליו - בית ספר לבישול, Yoni Netanyahu Street, Or Yehuda, Israel

    03-6887337

    office@attilio.co.il


bottom of page