שוקולד וממתקים
שלישי | 3 מפגשים
מקומות פנויים
תיאור השירות
מה נלמד : קצת היסטוריה, הרכב השוקולד (הבנה של חומרי הגלם) ותהליך ייצור. בחירת השוקולד הנכון בהתאם למוצר שנרצה להכין היכרות עם כלים מקצועיים לעבודה עם שוקולד טכניקות טמפרור שונות – הזרעה, שיש, מיקרו טכניקות צביעה עם חמאת קקאו הכנת גנאשים, יצירת אמולסיה נכונה ועבודה עם סוכרים שונים. שיעור 1 הכנת ברים וטבלאות שוקולד טראפלס בטעמים וציפויים שונים פרלינים בחיתוך – טכניקות עיצוב וגימור שיעור 2 פרלינים בתבנית – עבודה עם תבניות פוליקרבונט טניקות שונות לצביעת פרלינים הכנת גנאשים למילוי שיעור 3 מרשמלו ללא ביצים בעבודת יד בטעמים שונים מרמלדה (Pate de fruits) חלביצה חיתוכיות פרלינה דראז'ה פאדג' שוקולד
מפגשים קרובים
פרטי איש הקשר
בית ספר לבישול אטיליו
אטיליו - בית ספר לבישול, Yoni Netanyahu Street, Or Yehuda, Israel
03-6887337
office@attilio.co.il
אתם יכולים למצוא אותנו גם ב-
© 2022 by בית ספר לבישול אטיליו - Attilio. Proudly created with Olegyusupov.com