top of page

קונדיטוריה פרופשיונל - בוקר

שלישי, חמישי | 48 מפגשים

  • מתחיל בתאריך: 19 בנוב׳
  • 23,030 Israeli new shekels
  • בית ספר לבישול אטיליו

מקומות פנויים


תיאור השירות

קורס הפרופשיונל קונדיטוריה של Attilio מיועד לכל מי שרוצה להכיר את עולם הקונדיטוריה באופן מעמיק. זהו קורס מקצועי ומקיף שנותן את הכלים להשתלב בעולם הקונדיטוריה העכשווי. כללי מספר מפגשים: 48 מספר שעות לימוד אקדמיות: 288 מספר הדגמות פרונטליות: 22 (כ-132 שעות) מספר שיעורים מעשיים (Hands on): 22 (כ-132 שעות) פרוייקט סיום: 2 מפגשים (כ-12 שעות) מבחנים מעשיים עם ניקוד מלא ושיפוט: 2 (כ-12 שעות) תמהיל בסיסי: "בסיס איתן ואבני לגו" רבים שואלים מדוע רוב בתי הספר המובילים בעולם מתרכזים לא מעט בבסיס הצרפתי. יש לכך הסבר מאוד ברור ואפילו יפהפה, שעליו נדבר ונספר. זה לא מקרי שנתמקד ביסודות המטבח הצרפתי הקלאסי אשר מהווים את עמוד התווך להבנת עולם הקונדיטוריה באופן כללי. יסודות אלו כוללים שיטות יסוד של אפייה, קרמים ובסיסי קונדיטוריה מוסכמים. אנחנו נתייחס לקונדיטוריה כעולם של אבני לגו שאותן נאסוף ונלמד כיצד להרכיב יחד, ליצור מהן מבנים ולחבר אותן לאין ספור יצירות לפי רצוננו. השיטה הדגמה – "הלב הפועם" חוויית הלימוד של כל תלמיד/ה מתחילה בהדגמה פרונטלית, בה המורה מדגים את המנות הקשורות לאותו שיעור מ"א ועד ת". ההדגמה כוללת הסבר עיוני הרלוונטי להבנת חומרי הגלם, התהליכים והביצוע. כל מנה שמודגמת נבחרה על ידי צוות בית הספר עם הרבה מחשבה. כל אחת מהן נועדה לתת מענה לצורך כלשהו, ומשמשת ככלי ללימוד נושא מסוים. בסוף ההדגמה התלמידים נחשפים למוצר מוגמר שאותו הם רואים, טועמים ומפנימים. מכאן מוטל עליהם לקחת את הרעיונות קדימה. מעשי בשלב זה התלמיד/ה עובד/ת בעבודה אישית ומבצע/ת את המטלות שהוגדרו מראש ובהתאם להדגמה שקדמה לשיעור. הציפייה מכל תלמיד/ה היא לראות שהבינ/ה את תפיסת העולם והחומר הנלמד ולא רק להעתיק את המורה. בכיתה המעשית לכל תלמיד ישנה עמדת עבודה אישית, כלים אישיים וחומרי גלם מותאמים. בזמן העבודה התלמיד מבצע עבודה עצמית ואישית ואינו תלוי באף אחד מהתלמידים האחרים בכיתה. השף המלווה חונך את התלמידים ומעניק לכל אחד את הידע הנדרש לביצוע המשימה.


מפגשים קרובים


פרטי איש הקשר

  • בית ספר לבישול אטיליו

    אטיליו - בית ספר לבישול, Yoni Netanyahu Street, Or Yehuda, Israel


bottom of page