top of page

קונדיטוריה ביתית

שלישי | 12 מפגשים

  • מתחיל בתאריך: 30 בינו׳ 2024
  • 5,900 Israeli new shekels
  • בית ספר לבישול אטיליו

מקומות פנויים


תיאור השירות

כללי משך הקורס: 12 מפגשים סה"כ שעות לימוד: 72 נושאי הקורס : 1. בצק פריך – עוגיות טכניקות בבצק פריך – וסוגי העוגיות 2. המשך בצק פריך – פאי וטארט. פאים קלאסיים וטארטים מורכבים 3. בצק רבוך – צורות זילוף וסוגי מילויים – פחזניות, אקלרים, פרופיטרולים 4. עוגות בחושות – ובחושות מודרניות. 5. בצק שמרים – בצקים לעוגות קראנץ ומאפי בריוש 6. אפייה מלוחה – קישים ומאפים מלוחים 7. עוגות מוס ומסות מוקצפות – עוגות ויטרינה 8. עוגות גבינה – אפויות וקרות


מפגשים קרובים


פרטי איש הקשר

  • בית ספר לבישול אטיליו

    אטיליו - בית ספר לבישול, Yoni Netanyahu Street, Or Yehuda, Israel

    03-6887337

    office@attilio.co.il

bottom of page