top of page
כבר לא ניתן להזמין קורס זה.

סדנת פירוק בקר

חמישי | 4 שעות

הסתיים
520 שקלים חדשים
בית ספר לבישול אטיליו

תיאור השירות

סדנת פירוק עם יוני קרייס, קצב מומחה, מנהל המפעל של רשת סוד הבשר. במהלך הסדנה, יוני יפרק ויסביר את הקיצובים והנתחים השונים של רבע בקר קדמי . נשוחח על שיטות בישול, טיפול נכון בבשר, ההגיון הקולינרי של כל נתח, איך לבחור את הנתחים המתאימים וכו׳ תוך כדי הסדנה, נטעם פילה מרלן בצורות שונות של טטאקי וקרפצ׳יו, נטעם נתחים ״קשים״ שעברו תהליכי בישול ארוכים, נטעם דלמוניקו צרוב, וטעימות נוספות לפי המצב רוח. הערב ילווה ביין


פרטי איש הקשר

  • בית ספר לבישול אטיליו

    אטיליו - בית ספר לבישול, Yoni Netanyahu Street, Or Yehuda, Israel

    03-6887337

    office@attilio.co.il


Attilio_BrandingBook_B_page-0012_edited.jpg
אני מתעניינ/ת ב...

שאלות נוספות?

אנחנו כאן כדי לעזור לכם לעשות את הצעד הראשון לקריירה קולינרית מדהימה.

צרו קשר לסמסטר הלימודים הקרוב

יוני נתניהו 4 , אור יהודה

03-6887337

03-6887337

אתם יכולים למצוא אותנו גם ב-

  • Facebook
  • Instagram

© 2022 by בית ספר לבישול אטיליו - Attilio. Proudly created with Olegyusupov.com

bottom of page