top of page

סדנת פירוק בקר

שלישי | 4 שעות

מתחיל בתאריך: 4 במרץ
520 שקלים חדשים
בית ספר לבישול אטיליו

מקומות פנויים


תיאור השירות

סדנת פירוק עם יוני קרייס, קצב מומחה, מנהל המפעל של רשת סוד הבשר. במהלך הסדנה, יוני יפרק ויסביר את הקיצובים והנתחים השונים של רבע בקר קדמי . נשוחח על שיטות בישול, טיפול נכון בבשר, איך לבחור את הנתחים המתאימים וכו׳ תוך כדי הסדנה, נטעם פילה מרלן בצורות שונות של טטאקי וקרפצ׳יו, נטעם נתחים ״קשים״ שעברו תהליכי בישול ארוכים, נטעם דלמוניקו צרוב, וטעימות נוספות לפי המצב רוח. הערב ילווה ביין


מפגשים קרובים


פרטי איש הקשר

  • בית ספר לבישול אטיליו

    אטיליו - בית ספר לבישול, Yoni Netanyahu Street, Or Yehuda, Israel

    03-6887337

    office@attilio.co.il


bottom of page