top of page
סדנת פירוק בקר
שלישי | 4 שעות
מתחיל בתאריך: 4 במרץמתחיל בתאריך: 4 במרץבית ספר לבישול אטיליו
520 שקלים חדשים
520 ₪
מקומות פנויים
תיאור השירות
סדנת פירוק עם יוני קרייס, קצב מומחה, מנהל המפעל של רשת סוד הבשר. במהלך הסדנה, יוני יפרק ויסביר את הקיצובים והנתחים השונים של רבע בקר קדמי . נשוחח על שיטות בישול, טיפול נכון בבשר, איך לבחור את הנתחים המתאימים וכו׳ תוך כדי הסדנה, נטעם פילה מרלן בצורות שונות של טטאקי וקרפצ׳יו, נטעם נתחים ״קשים״ שעברו תהליכי בישול ארוכים, נטעם דלמוניקו צרוב, וטעימות נוספות לפי המצב רוח. הערב ילווה ביין
מפגשים קרובים
פרטי איש הקשר
בית ספר לבישול אטיליו
אטיליו - בית ספר לבישול, Yoni Netanyahu Street, Or Yehuda, Israel
03-6887337
office@attilio.co.il
bottom of page