top of page

מסע באיטליה עם שף דוד שושן

שני | 7 מפגשים

  • מתחיל בתאריך: 24 ביוני
  • 3,650 Israeli new shekels
  • בית ספר לבישול אטיליו

מקומות פנויים


תיאור השירות

שף דוד שושן : אוכל ובישול הם חלק ממני מאז שאני מכיר את עצמי. המטבח בבית בו גדלתי היה הלב הפועם וסביבו התחדשו טעמים וביעבעו סירים לאורך כל השנה. לפני כעשר שנים מצאתי יוצא להרפתקה חדשה של מעבר לחיים באיטליה. אמנם בישלתי באופן מקצועי עוד קודם אבל שום דבר ממה שחשבתי שידעתי על המטבח האיטלקי לא הכין אותי למפגש עם המטבח האיטלקי באיטליה. השיעור הראשון היה שאין דבר כזה "מטבח איטלקי" אלא מטבחים אזוריים, שונים ומגוונים. העבודה במטבחים באיטליה, הביקורים במסעדות, בשווקים ואצל יצרנים שונים הרחיבו אצלי את ההבנה כמה עשיר המטבח האיטלקי וכמה עשירה המסורת שלו. מעבר בין מחוז למחוז ובין אזור לאזור מחליפים תפריטים שונים וחומרי גלם. שנים של עבודה באיטליה, למידת השפה וצלילה לעומק התרבות גרמו לי לרצות להעביר את זה הלאה. לבשל את הטעמים השונים ולתת כבוד למטבח האיטלקי כפי שיצא לי להכיר אותו.


מפגשים קרובים


פרטי איש הקשר

  • בית ספר לבישול אטיליו

    אטיליו - בית ספר לבישול, Yoni Netanyahu Street, Or Yehuda, Israel


bottom of page