top of page

טבעוני, טבעי, בריא וממש טעים

שלישי, רביעי | 12 מפגשים

  • מתחיל בתאריך: 21 במאי
  • 5,900 Israeli new shekels
  • בית ספר לבישול אטיליו

מקומות פנויים


תיאור השירות

בקורס הבישול הטבעוני של Attilio ,תלמדו טכניקות בישול קלאסיות המאפשרות לבשלן הטבעוני להתבטא במטבח ללא שימוש בחומרי גלם מן החי. במהלך הקורס נשתמש בחומרי גלם איכותיים וטבעיים, ללא תחליפים וחומרי גלם מעובדים, ונלמד להכין אוכל טעים, מזין ובריא. הקורס כולל 12 מפגשים (6 הדגמות ו6 שיעורים מעשיים) תמהיל בסיסי: "בסיס איתן ואבני לגו" בקורס הבישול הטבעוני נתמקד במספר טכניקות יסוד שיהוו בסיס איתן וישמשו כאבני לגו להרכבת מנות רבות כיד הדמיון. השיטה הדגמה – "הלב הפועם" חוויית הלימוד של כל תלמיד/ה מתחילה בהדגמה פרונטלית, בה המורה מדגים את המנות הקשורות לאותו שיעור מ"א ועד ת". ההדגמה כוללת הסבר עיוני הרלוונטי להבנת חומרי הגלם, התהליכים והביצוע. כל מנה שמודגמת נבחרה על ידי צוות בית הספר עם הרבה מחשבה. כל אחת מהן נועדה לתת מענה לצורך כלשהו, ומשמשת ככלי ללימוד נושא מסויים. בסוף ההדגמה התלמידים נחשפים למוצר מוגמר שאותו הם רואים, טועמים ומפנימים. מכאן מוטל עליהם לקחת את הרעיונות קדימה. מעשי בשלב זה התלמיד/ה עובד/ת בעבודה אישית ומבצע/ת את המטלות שהוגדרו מראש ובהתאם להדגמה שקדמה לשיעור . הציפייה מכל תלמיד/ה היא לראות שהבינ/ה את תפיסת העולם והחומר הנלמד ולא רק להעתיק את המורה. בכיתה המעשית לכל תלמיד ישנה עמדת עבודה אישית, כלים אישיים וחומרי גלם מותאמים. בזמן העבודה התלמיד מבצע עבודה עצמית ואישית ואינו תלוי באף אחד מהתלמידים האחרים בכיתה. השף המלווה, חונך את התלמידים ומעניק לכל אחד את הידע הנדרש לביצוע המשימה.


מפגשים קרובים


פרטי איש הקשר

  • בית ספר לבישול אטיליו

    אטיליו - בית ספר לבישול, Yoni Netanyahu Street, Or Yehuda, Israel


bottom of page