top of page

השתלמות רטבים

ראשון,חמישי | 3 מפגשים

  • מתחיל בתאריך: 15 באוג׳
  • 1,550 Israeli new shekels
  • בית ספר לבישול אטיליו

מקומות פנויים


תיאור השירות

בעיני שפים רבים, הרטבים הם החוליה המקשרת והחשובה ביותר על הצלחת. לא במקרה השף סוסייר נחשב לטבח ברמה הגבוהה ביותר במטבח - עולם הרטבים הוא מורכב, עשיר, ודורש הרבה טכניקה. בשלושת המפגשים של השתלמות הרטבים נתמקד בהבנת המרקם הנכון של הרוטב, נלמד את הבסיסים הקלאסיים של המטבח הצרפתי, וניתן נגיעה קטנה לעולם הרטבים המודרניים. ההשתלמות כוללת שני מפגשי הדגמה ומפגש מעשי אחד. בהשתלמות נלמד - רטבי עגבניות קלאסיים ועכשווים, רטבים חומים בסיסיים ומתקדמים (יין אדום, גאסטריקט), אמולסיות חמות - הולנדייז ומשפחתו, אמולסיות קרות על בסיס ביצים וללא ביצים, עבודה עם חמאה - חמאה אגוזית, חמאה לבנה, חמאת עגבניות, רטבים על בסיס ציר דגים ועוד..


מפגשים קרובים


פרטי איש הקשר

  • בית ספר לבישול אטיליו

    אטיליו - בית ספר לבישול, Yoni Netanyahu Street, Or Yehuda, Israel

    03-6887337

    office@attilio.co.il


bottom of page